U bent hier

Kerkradio en televisie

Bent U aan huis gebonden en niet in de gelegenheid om naar de kerk te gaan, dan biedt de kerkradio uitkomst om thuis de diensten mee te luisteren of te bekijken.

 

Met het nieuwe systeem kunt U kiezen uit de diensten van 7 kerken in Zeist.   Schakel de kerk in die U wilt beluisteren, voor onze wijkgemeente is dit de Sionskerk.

 

Kosten: € 5,- per maand. Er zijn geen aansluitkosten aan verbonden.Voor de kerkradio is een borgsom van € 50,00 van toepassing, die na beëindiging van het gebruik en bij inlevering van de kerkradio wordt terugbetaald.

 

Kerkdiensten via internet

Het is mogelijk om kerkdiensten uit de Sionskerk te beluisteren via internet: Surf naar http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10515

Ook kunt u op een later tijdstip de kerkdiensten beluisteren door op de datum te klikken voor de kerkdienst die u wilt horen.

 

Het is ook mogelijk de kerkdienst  via dezelfde link live te zien (klik  bovenaan op het symbool van de beeld uitzendingen) of later als video op uw computer (nogmaals) te bekijken. (klik op video afspelen na de datum)

Het is ook mogelijk om de eredienst live of op een later tijdstip te volgen via een smart device zoals een tablet of mobiele telefoon. Voor zowel iOS als Android is de kerkomroep app te downloaden in de app store.  

 

Het is ook mogelijk de dienst te volgen via Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWmohgYTe70hdsCytTWYTqA/live?rel=0

 

Heeft u opmerkingen over de uitzending (thuis of in de kerk), dan kunt u een het beamerteam bereiken via mail

Wilt U hier meer informatie over of wenst U een aansluiting neem dan contact op met Joost Donze.