Wijkgemeente de Bron tijdens de lockdown van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 (slecteer voor meer informatie)

Door: Webmaster wijkg..., 1 maand 6 dagen geleden

De kerkdiensten blijven, net als de afgelopen weken, beperkt toegankelijk voor maximaal 30 personen (inclusief kinderen). Aanmelden is verplicht. U meldt zich telefonisch of per mail aan bij de scriba Johan Boogaard.
De kerk blijft elke woensdagochtend open tussen 10.00 uur en 12.00 uur. U kunt, wanneer u daar behoefte aan heeft, even in de kerk zitten, een kaarsje aansteken of een praatje maken. Weet u welkom!
Het dragen van een mondkapje in de kerk en de bijgebouwen is verplicht. Als u zich verplaatst, heeft u een mondkapje op. Wanneer u zit mag het mondkapje af.
Alle andere activiteiten komen te vervallen. Dit geldt ook voor het jeugdwerk.
Heeft u zorgen, opmerkingen of vragen? Neemt u dan contact op met uw wijkouderling of de scriba.