Stille week, passiestonden

Door: Webmaster wijkg..., 2 maanden 1 dag geleden

Als u/jij meer van de verborgen inhoud van Goede Vrijdag en Pasen wilt ontdekken, maak dan in de Stille Week contact met de Oude kerk (via Kerkomroep en pniëlzeist.nl / livestream).

Op genoemde dagen hopen we ongeveer een half uur ons te bezinnen op deze gedenkwaardige feiten.

Gezien de huidige corona maatregelen mogen er per avond 10 personen per wijk van de drie Centrumwijken in de kerk aanwezig zijn (dit onder voorbehoud. Let ook op de info in de Kerkbrief).

U/jij kunt zich daarvoor aanmelden bij:

De Bron:         Joh. Boogaard tel.   06 2843 7932     scribadebron@ziggo.nl

Bethel :           A. de Bruijn tel.       06 2893 7388     debruijn@bethelzeist.nl

Pniël:              J. Westeneng tel.     030 69 576 98     fam.jwesteneng@gmail.com

Thema:

Passie-vruchten

Maandag 29 maart:    Vervulling (van de schriften)

Dinsdag 30 maart:      Vriendschap (i.p.v. vijandschap)

Woensdag 31 maart:   Vrijspraak (Barabbas)

Donderdag 1 april :     Verwondering (voor Pilatus)

Oude Kerk, 1e Dorpstraat 1.  Aanvang 19.15 uur.