Kliederkerk

Door: Webmaster wijkg..., 9 maanden 1 week geleden

Uitnodiging Kliederkerk

Op zondagmiddag 17 november is er weer Kliederkerk. Weet je nog wat dat is? Kliederkerk betekent niet dat je vies wordt hoor. In het Engels noemen we het Messy Church. Dat betekent “rommelige kerk” maar wel op een gezellige en fijne manier. Je gaat, eventueel samen met je ouders of grootouders, spelenderwijs een bijbelverhaal ontdekken. Dat doe je door het doen van allerlei opdrachten. We sluiten de middag samen af met een korte viering in de kerkzaal. Je hoeft er niks speciaals voor te kunnen, iedereen kan meedoen.

De volgende keer gaat het over Op Reis Gaan, over het verhaal van Abraham. We zouden het heel leuk vinden als je ook komt. En neem vooral je vriendjes en vriendinnetjes mee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie bij Marianne Sonneveld van Kammen marianne@pkn-zeist.nl

Datum: Zondag 17 november 2019
Locatie:  Kerkelijk Centrum Zeist-West