Kerkdienst (gezinsdienst) DEZE DIENST GAAT NIET DOOR vanwege het Corona besluit

Door: Webmaster wijkg..., 5 maanden 4 dagen geleden

Annuleren erediensten 15, 22 en 29 maart 2020.

In navolging van het advies van het RIVM en de PKN met betrekking tot de maatregelen rondom het corona virus heeft het moderamen van de kerkenraad besloten de erediensten in de maand maart 2020 geen doorgang te laten vinden.

De PKN zendt op zondagmorgen om 9.30 uur op NPO2 een kerkdienst uit ter vervanging van geannuleerde kerkdiensten door het land.

U kunt via www.kerkomroep.nl ook eerdere diensten van wijkgemeente de Bron terugkijken.

De diverse groepen en kringen nemen zelf een besluit over wel of niet bijeenkomen en zullen u daarover informeren.

Als u vragen heeft of zich zorgen maakt, neemt u dan contact op met uw wijkouderling.

Als zich nieuwe ontwikkelingen voordoen zullen wij u informeren.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte.

Psalm 25:15 Ik houd mijn oog gericht op de HEER, hij bevrijdt mijn voeten uit het net.

Het moderamen van Protestantse Wijkgemeente de Bron

Zeist, donderdag 12 maart 2020