GOEDE VRIJDAG VIERING VOOR KINDEREN

Door: Webmaster wijkg..., 5 maanden 2 weken geleden

GOEDE VRIJDAG VIERING VOOR KINDEREN

Op Goede Vrijdag is er in de avond altijd een kerkdienst waarin we het lijden en sterven van de Here Jezus aan het kruis met elkaar gedenken.

Om ook voor de kinderen meer betekenis te geven aan wat er op Goede Vrijdag nu precies gebeurde, willen we dit jaar, net zoals de voorgaande jaren, graag met de kinderen en hun ouders een kinderviering op Goede Vrijdag houden. Op vrijdag 10 april  om 17.00 uur. We starten om 17.00 uur en je kunt meekijken en luisteren via kerkomroep.nl vanuit de SionsKerk en het duurt tot omstreeks 18.00 uur. Na afloop van de viering eten we broodjes knakworst, jammergenoeg niet met elkaar in de Sionskerk maar thuis.

(Oud)-kinderen van de kindernevendienst en hun ouders en de leiding van de kindernevendienst zijn welkom mee te kijken . Licht ook gerust je vriendjes en vriendinnetjes in!!!We hopen op een grote digitale opkomst en bovenal een mooie kinderviering.

Inlichtingen bij Christi via christivaniperen@hotmail.com of 06-42312685

vrijdag, 10 april, 2020 - 17:00